Chat on WhatsApp

Dentalni turizem je ena izmed oblik zdravstvenega turizma, ki se v zadnjem času vse bolj širi. Dentalni turizem je hitro razvijajoča se dejavnost marsikje po svetu, tudi na Hrvaškem. Dentalni turizem kot del zdravstvenega turizma predstavlja potovanje pacienta iz domače države z namenom pridobitve zobozdravstvenih storitev. Najpogostejša spodbuda za uporabo storitev dentalnega turizma so predvsem […]

Potrebujete zobozdravstveno storitev?

Dentalni turizem

Novice

Nove zobne tehnologije

Informacije / nasveti

Video – info

Plaže na Hrvaškem

Dentalni turizem je del turistične ponudbe na Hrvaškem

Zdravstveni turizem na Hrvaškem letno zasluži skoraj 300 milijonov evrov. Vendar je še vedno prostor za razvoj. Pomembno področje je dentalni turizem. Za obisk zobozdravnika se tujci pogosto odločajo poleti med dopustovanjem na jadranski obali.

Naročite se na

Glasilo

Naše glasilo vas redno obvešča o aktualnih ponudbah in novostih. Je popolnoma brezplačen in brez obveznosti. Zato se hitro naročite in bodite vedno na tekočem! Enostavno izpolnite potrebne podatke, kliknite pošlji in v prihodnje boste po elektronski pošti prejemali koristne zobozdravstvene informacije. Kadarkoli se lahko odjavite preko povezave v glasilu.